Известие

Collapse
No announcement yet.

Необяснимо висок разход

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от vovata
    Забравих да спомена че извън града при яка ръчка 180,190,200.. назхода ми е около 9,7-10,2 като съм чипван с JR ,пилната глава и др.
    А в градове без задръстваня е 12,0-13,0.Ловеч,Троян
    Ми този разход го дават по каталог!
    Това имам впредвид,че по големият разход, в големите градове със трафик е нормален,след като извън тях всичко е по каталог.
    Alfa Romeo 156 2.5 V6

Comment

Първоначално публикувано от agi_man
      Забравих да спомена че извън града при яка ръчка 180,190,200.. назхода ми е около 9,7-10,2 като съм чипван с JR ,пилната глава и др.
      Това имам впредвид,че по големият разход, в големите градове със трафик е нормален,след като извън тях всичко е по каталог.
      Имай в предвид че след чипа колата е с доста увеличен разход при престий на място
      156 1,8 ТS 99
      Nissan Murano 2005

Comment

Първоначално публикувано от Novachev
        Имай в предвид че след чипа колата е с доста увеличен разход при престий на място
        Имаш ли представа в какви граници се движи приближитилно
        Alfa Romeo 156 2.5 V6

Comment

Първоначално публикувано от Novachev
          И защо това?
          Като може картата въобще да не се пипне на празни обороти - нищо да не бъде променено, нито като предварение нито като количество на горивото...
          A20DTH ЖТД ама не баш
          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

На празни обороти картата не се променя. Това с разхода не е вярно!
            Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Извинявайте за разпокъсаноста на коренспонденцията ми но използвам всяка свободна минута да вляза във форума, че напоследък не ми остава време за нищо.Трябва да се работи че да имаме да наливаме пари в......
              И все пак не разбрах някой знае ли какъв е разхода на празен ход , приблизително разбира се ?Защото според мен там се крие въпроса за по големият разход.
              Alfa Romeo 156 2.5 V6

Comment

Извинявайте за разпокъсаноста на коренспонденцията ми но използвам всяка свободна минута да вляза във форума, че напоследък не ми остава време за нищо.Трябва да се работи че да имаме да наливаме пари в......
                И все пак не разбрах някой знае ли какъв е разхода на празен ход , приблизително разбира се ?Защото според мен там се крие въпроса за по големият разход.
                Около 1-1,2 литра на час

С климатик се качва до около 1,5 л/час

Засичал съм го на Капата, тя беше 2 литра бензин.

Иначе нафтата 2,4 харчи около 0,7-0,8 л/ч
                Volvo XC90 D5 '06
                Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Благодаря ти ,явно е там някъде и с това се убеждавам че разход от 14-15/100 км. в София е напълно нормален и няма защо та тичам по диагностики и да се чудя как да го направя по малък.
                  Alfa Romeo 156 2.5 V6

Comment

Първоначално публикувано от oem
                    На празни обороти картата не се променя. Това с разхода не е вярно!
                    На мен пък човека дето разбира и слага чипове ми го каза това Човека е по екстриим тунинг Казва се Бобо може и да не съм разбрал, Но как се подава повече гориво не претендирам че разбирам много от карти за управления но питам все пак щото то не е рисунка да я рисуваш.
                    156 1,8 ТS 99
                    Nissan Murano 2005

Comment

Аз днес смених картата с друга оригинална, модифицирана на АутоДелта. Купих си я от техния сайт. Колата сега не набира изведнъж от 1500, а си набира плавно. И май след 5000 оборота сега има някаква зверска сила.

Спредишната нещо не ми хареса това, че в ниските като върна газта и започваше да продръпва. Сега може би върви една идея по-малко от преди, но съм спокоен, че работи като часовник.

По темата: тази вечер смених термостата. Стрелката заковава 90 градуса и мисля, че върви по-добре. Надявам се това да допринесе за падане на разхода на гориво.
                      Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Надявам се това да допринесе за падане на разхода на гориво.
                        надяваи се
                        Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
                        159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
                        NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Working...
                        X